Προσωπική Φροντίδα: Γυναικεία υπόθεση ή μάλλον όχι;Ως είδη πρώτης ανάγκης για μια βελτιωμένη ποιότητα ζωής αντιμετωπίζονται σήμερα οι υπηρεσίες Προσωπικής Φροντίδας. Μιας αγοράς που καταγράφει εκρηκτικούς ρυθμούς ανάπτυξης διεθνώς, διευρύνοντας τόσο το εύρος των προϊόντων και των υπηρεσιών της όσο και το κοινό στο οποίο απευθύνεται.

Στη σύγχρονη εποχή, η καθημερινή φροντίδα του σώματος, του προσώπου και της υγείας γενικότερα δεν αποτελεί αποκλειστικά γυναικεία υπόθεση. Οι άνδρες καλούνται πλέον λόγω οικονομικού, επαγγελματικού, κοινωνικού και πολιτισμικού επιπέδου, να περιποιούνται πολύ περισσότερο την εξωτερική τους εμφάνιση. 

Στην ανδρική περιποίηση συμπεριλαμβάνονται το μανικιούρ-πεντικιούρ, το μασάζ, η προσεγμένη και υγιής διατροφή, το γυμναστήριο, η ενυδάτωση του δέρματος και η αφαίρεση των περιττών τριχών.
 

Στην ελληνική κοινωνία οι άνδρες αρχίζουν πλέον να ξεπερνούν τα ταμπού και τους ηθικούς φραγμούς που είχαν μέχρι σήμερα και εμφανίζουν αυξημένη την ανάγκη για μια περισσότερο προσεγμένη εξωτερική εμφάνιση.Σχόλια