Κέρδισε το Ροζ Ημερολόγιο 2013 από το BeautySpirit.gr
 
Όροι Διαγωνισμού
Για να συμμετάσχει κάποιος στο διαγωνισμό, αρκεί να κάνει like στη σελίδα Beauty Spirit - Health & Beauty Services at your place, να κοινοποιήσει το διαγωνισμό στο προφίλ του και να αφήσει ένα σχόλιο στο post του διαγωνισμού.  
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν και όσοι έχουν ήδη κάνει like στη σελίδα μας, αρκεί να ακολουθήσουν τα επόμενα βήματα. 
 
1) Το δώρο "Ροζ Ημερολόγιο 2013" μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο μεταβιβάσεως. Επίσης δεν ανταλλάσσεται με άλλο Δώρο ή χρήματα.
2) Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από 19 έως και 30 Νοεμβρίου 2012. 
3) Οι νικητές θα είναι πέντε (5) και θα ανακοινωθούν στη σελίδα μας στο facebook και στο BeautySpirit.gr Blog στις 01/12/2012 ύστερα από κλήρωση.
4) Μετά τη δημοσιοποίηση των ονομάτων οι νικητές οφείλουν να επικοινωνήσουν με την  BeautySpirit.gr στο τηλ. 6943825939 εντός 5 ημερών (μέχρι 06/12/2012) για να δηλώσουν τα πλήρη στοιχεία τους και να ενημερωθούν για την παραλαβή του δώρου τους. Εάν παρέλθει χρονικό διάστημα 5 ημερών από την ανακοίνωση του νικητή στο site και δεν επιτευχθεί επικοινωνία, όχι από υπαιτιότητα της BeautySpirit.gr, αυτομάτως χάνει κάθε δικαίωμα απόκτησης του δώρου.
5) Η συμμετοχή στον παρόντα διαγωνισμό συνιστά ρητή αποδοχή και συναίνεση των συμμετεχόντων στην τήρηση και επεξεργασία των μη ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τη BeautySpirit.gr για τους σκοπούς του διαγωνισμού, αλλά και για μελλοντικές διαφημιστικές και προωθητικές ενέργειες που αφορούν τα προϊόντα και υπηρεσίες του.
6)Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρόντων 
όρων συμμετοχής.

Σχόλια

 1. Κερδίστε το πέρνωντας μέρος στο διαγωνισμό μας στο Facebook. Κάντε like, share & comment.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ροζ Ημερολόγιο 2013" teleio dwro

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και comment στο αντίστοιχο post για να το κερδίσετε.
  Ευχαριστούμε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου