Διαγωνισμός Φεβρουαρίου 2013 από τη BeautySpirit.gr


 
Νέος Διαγωνισμός από τη BeautySpirit.gr

Μην χάνεις χρόνο, πάρε μέρος στο διαγωνισμό και κέρδισε ένα

μανικιούρ και πεντικιούρ ΔΩΡΕΑΝ

Κάθε εβδομάδα θα διαγωνίζονται στη σελίδα μας στο Facebook (Beauty Spirit - Health & Beauty Services at your place) 2 φωτογραφίες με διαφορετικά στυλ μανικιούρ.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να:
1. Ψηφίσετε έστω και μια φορά την αγαπημένη σας φωτογραφία  
2. Κάνετε like στη σελίδα μας 
3. Κάνετε like στη σχετική ανακοίνωση 

Με αυτό το τρόπο μπαίνετε στη κλήρωση που θα γίνει αρχές Μαρτίου, όπου ένα τυχερός/ή θα κερδίσει το μανικιούρ & πεντικιούρ της νικήτριας φωτογραφίας! 

Στο τέλος του Φεβρουαρίου θα διαγωνιστούν οι 4 επικρατέστερες φωτογραφίες. 


 
Όροι Διαγωνισμού
Για να συμμετάσχει κάποιος στο διαγωνισμό, αρκεί να κάνει like στη σελίδα Beauty Spirit - Health & Beauty Services at your place, να ψηφίσει τη φωτογραφία που του αρέσει και να κάνει like στη σχετική ανακοίνωση. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν και όσοι έχουν ήδη κάνει like στη σελίδα μας.
1)Το δώρο περιποίησης άκρων πραγματοποιείται στο χώρου του νικητή.
Το Δώρο μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο μεταβιβάσεως. Επίσης δεν ανταλλάσσεται με άλλο Δώρο ή χρήματα.
2)Το όνομα του νικητή θα ανακοινωθεί στις 04/03/13 στη σελίδα μας στο facebook και στο BeautySpirit.gr Blog . Μετά τη δημοσιοποίηση του ονόματος ο νικητής οφείλει να επικοινωνήσει με την  BeautySpirit.gr στο τηλ. 6943825939 εντός 5 ημερών για να δηλώσει τα πλήρη στοιχεία του και να μάθει πως μπορεί να "απολαύσει" το δώρο του.  Εάν παρέλθει χρονικό διάστημα 5 ημερών από την ανακοίνωση του νικητή στο site και δεν επιτευχθεί επικοινωνία, όχι από υπαιτιότητα της BeautySpirit.gr, αυτομάτως χάνει κάθε δικαίωμα απόκτησης του δώρου.
4)Η συμμετοχή στον παρόντα διαγωνισμό συνιστά ρητή αποδοχή και συναίνεση των συμμετεχόντων στην τήρηση και επεξεργασία των μη ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων . Τα στοιχεία αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τη BeautySpirit.gr για τους σκοπούς του διαγωνισμού, αλλά και για μελλοντικές διαφημιστικές και προωθητικές ενέργειες που αφορούν τα προϊόντα και υπηρεσίες της.
5)Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρόντων όρων συμμετοχής.

Σχόλια