ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. Εσύ ακόμα να δηλώσεις συμμετοχή;

Τον Σεπτέμβριο του 2012 έγινε πραγματικότητα το όνειρο ενός αγώνα δρόμου αποκλειστικά για γυναίκες στη χώρα μας.


TΟ LADIES RUN, δεν είναι απλά άλλος ένας αγώνας δρόμου. Δυναμικές δρομείς θα τρέξουν με σκοπό να εμπνεύσουν αλλά και να στηρίξουν άλλες γυναίκες. Όπως και πέρυσι ένα ποσό από κάθε συμμετοχή θα δοθεί για την ενίσχυση ενός φιλανθρωπικού σκοπού γυναικείου ενδιαφέροντος. Το 2012 το Ladies Run πρόσφερε 3.000€ στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία για την εκστρατεία της ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Ο ΑΓΩΝΑΣ θα λάβει χώρα στις 10 το πρωί της Κυριακής 22 Σεπτεμβρίου, στο ομορφότερο ίσως σημείο της Αττικής, στο Λαιμό της Βουλιαγμένης. 


ΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ θα αγωνιστούν σε δύο αποστάσεις (5&10χλ.) που θα έχουν ως αφετηρία και τερματισμό το εμβληματικό συγκρότημα του «Αστέρα».ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ, η έναρξη, ο τερματισμός, οι απονομές καθώς και η γραμματεία του αγώνα θα φιλοξενηθούν εντός του παραδεισένιου συγκροτήματος του Astir Palace.Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ θα χρονομετρηθεί με ηλεκτρονικό τσιπάκι από την εταιρεία Championchip που εγγυάται τα αποτελέσματα του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

O 7 ΦΟΡΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ελλάδας στο μαραθώνιο, Νίκος Πολιάς, θα βρίσκεται στον αγώνα για να επιβλέψει τη χρονομέτρηση και την αξιόπιστη εξαγωγή των αποτελεσμάτων.

ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ειδικευμένοι προπονητές των Holmes Place θα είναι έτοιμοι να συμβουλεύσουν τις δρομείς σε ό,τι έχουν ανάγκη, ενώ εθελοντές θα τις εμψυχώνουν «φορώντας» το καλύτερό τους χαμόγελο! 


ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ, οι personal trainers των Holmes Place θα προσκαλέσουν όλες τις δρομείς σε ένα χαλαρωτικό πρόγραμμα διατάσεων αποθεραπείας στο γρασίδι του Αστέρα.
Και φυσικά, για ακόμα μία χρονιά η Links of London θα προσφέρει σε κάθε συμμετέχουσα ένα stylish συλλεκτικό βραχιόλι σε αποκλειστική έκδοση για το Ladies Run.
 


Έτοιμες;;; 

Για να δηλώσεις συμμετοχή επισκέψου την σελίδα του Ladies Run http://race.ladiesrun.gr

Σχόλια